BLOC LÒGIC: LA LLORIGUERA
Hi ha moments que em poso davant la creació d’un material a llarga vista com aquest... Aquesta vegada consistia en teixir 24 conillets de diferents mides, colors pell, colors orelles, escallarins diferents. Un plaer incalculable que de tant en tant em permeto dins de la rapidesa que envolta normalment el dia a dia.

El bloc lògic consta dels següents atributs i variables.
Mida conill: Grans, Petits
Color pell conill: Marró fosc, Marró clar, Gris
Color orelles: Blanques, Marrons
Mida picarols: Gran, Petit
La creació de tot bloc lògic exigeix un exercici de combinatòria ja que has de preparar totes les combinacions possibles amb tots els atributs escollits i les variables. Mai existeixen dos conills iguals com a mínim els separa la diferència d’una de les variables... En aquest cas aquest bloc lògic té 24 elements (3·2·2·2).
Seguidament a la creació d’un bloc lògic, per jugar de forma estructurada, caldrà crear les etiquetes de totes les variables en positiu i negatiu (representacions gràfiques de les diferents variables).
Si algun lector/a ha creat el seu bloc lògic i el vol compartir amb tots nosaltres podeu enviar-me una imatge del bolc lògic  amb el vostre nom i ho comparteixo amb la resta a través del bloc. Serà un gran regal per a tots!!