Anem a comprarANEM A COMPRAR.Amb el desig de compartir amb vosaltres aquesta adquisició preciosa que vaig fer a “jugar i jugar” us recordo que aprofitar el joc simbòlic o qualsevol iniciativa dels infants de construir una botigueta, un restaurant, un cinema, una sala d’exposicions és una bona excusa per apropar el món dels números amb un decorat molt real i engrescador.
Amb els mes petits es pot començar demanant un nombre concret de monedes per emprar el comptatge i la classificació de les monedes. També us podeu inventar una moneda unitària que podeu batejar i fins hi tot dissenyar amb els vostre dibuix personal.
Amb els més grans podeu emprar les monedes que moltes cases de material infantil comercialitzen i que imiten les monedes i bitllets reals. És una molt bona opció per comprendre els nombres decimals.
Si feu rebaixes, vals descompte, xecs regal... també poden aparèixer nous ingredients que amplien el joc matemàtic i simbòlic.
Si la màquina té un rotllo de paper per dissenyar els tiquets de  compra poden sortir autèntiques meravelles. A part de sumes!!!